söndag 28 augusti 2011

Är det PMS eller bara höst.

Alla pratar om höst-pepp och hur skönt det är att det är dags för rutin, mys och tjocka kläder. Och jag känner mig bara motsträvig och vill att det ska vara sommar minst två månader till. Solbrännan har bleknat, håret har gått från snyggt sommarruffs till tråkigt barr och allt känns bekant och trist. Kan vara så att det är en PMS som pratar nu. En höst PMS.

Nåja, annars har det varit en fin helg. I fredags afterworkades det friskt. På Jessicas initiativ, hon är utan barn i hela tio dagar. På frågan hur det kändes "säg det inte till någon, men det är superskönt. I natt sov jag åtta timmar". Kvällen fortsatte med konsert på Stortorget. Hela Malmö var där och det var en magisk avskedskonsert. Ola Salo predikade som han aldrig predikat förut. I går blev det en lugn och fin kväll på Tempo med Ulrika. Massa rödvin och massa prat.

Fanns inte en enda bild i kameran som kändes okej (hänger ihop med inledningen på detta inlägget) så det får bli en halv Lång Blondin och en suddig en. Ungefär så känns det.

2 kommentarer: